14.7.2018. 13:30
0
Rouhani: Sjedinjene Države su izoliranije nego ikada zbog iranskih sankcija
Iranski predsjednik Hassan Rouhani izjavio je u subotu da su Sjedinjene Države izoliranije nego ikada zbog uvođenja sankcija protiv Irana, čak i među svojim saveznicima, u govoru prenošenom uživo na državnoj televiziji.

- Danas je situacija takva da su Sjedinjene Države izoliranije nego ikada. Američke nelegalne akcije izolirale su ih među vlastitim saveznicima što smo upravo vidjeli - izjavio je Rouhani, misleći na proteste održane u Britaniji protv posjete  predsjednika Donalda Trumpa, prenosi Reuters.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.