15.7.2018. 22:30
0
Sedam dana poslije pada kolima sa litice žena nađena živa
Amerikanka Angela Hernandes, koja je automobilom sletjela sa litice u kalifornijskom području uz okean Big Suru, pronađena je živa poslije sedam dana potrage.

Ona je preživjela tako što je koristila crijevo svoga džipa preko kojeg je iz obližnjeg potoka uzimala vodu, javio je BBC.

Povrijeđenu ženu, koja je preživjela pad u provaliju s visine od 60 metara, pronašli su planinari nakon što su najprije ugledali njeno vozilo do pola poplavljeno u okeanu.

Bila je u svjesnom stanju i sa povređenim ramenom, navela je policija, prenosi CDM.
Kako je ispričala policija, survala se niz liticu jer je htjela da izbjegne da udari životinju na čuvenom putu broj 1.

Hernandes je tim putem uz kalifornijsku obalu vozila od Portlanda, gdje živi, do Los Anđelesa, gdje je trebalo da posjeti sestru.

(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.