25.9.2018. 13:16
1
Snimak ubistva u liftu: Zadavio suprugu, zatim tijelo bacio s balkona
Tatiana Spitzner bježi od Luisa Manvailera, koji je lovi po podzemnoj garaži.

Ona bježi u lift gdje ju on udara rukama i nogama, a zatim ju je, kako tvrdi policija, zadavio te njeno tijelo bacio s balkona.

Kako prenosi Daily Mail,  video prikazuje 32-godišnjeg univerzitetskog nastavnika biologije kako nosi beživotno tijelo svoje supruge u dizalo i čisti tragove krvi sa zida, kažu tužioci.

Luisa Manvailer, koji u pritvoru čeka početak suđenja, tvrdi kako je njegova supruga sama skočila kako bi si skratila život nakon svađe, no forenzički su stručnjaci zaključili kako je umrla od davljenja.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.