1.10.2018. 22:20
0
Trump: Da pijem alkohol bio bih najgori na svijetu
Predsjednik SAD Donald Trump rekao je da ne pije alkoholna pića, našalivši se da bi se "pretvorio u haos" kada bi se odao alkoholu.

"Mogu iskreno da kažem da nikada u životu nisam popio pivo i to je jedna od mojih dobrih strana. A da jesam, možete li zamisliti u kakav bih se haos pretvorio? Bio bih najgori na svijetu", rekao je Tramp, prenosi AP.

On je to izjavio govoreći o svojim navikama kad je o piću riječ, na konferenciji za novinare na kojoj se osvrnuo na komentar kandidata za sudiju Vrhovnog suda Breta Kavanoa o konzumiranju piva u srednjoj školi i na koledžu.

Trampov stariji brat, Fred  Ar, preminuo je nakon mučne borbe sa alkoholizmom, napominje američka agencija, prenosi CDM.

Donald Trump, koji kaže da je izvukao pouke iz Fredovog iskustva, brata je ranije opisivao kao "sjajnog momka", ali i čovjeka koji "ima problem sa alkoholom".


(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.