7.10.2018. 18:53
0
U Bugarskoj ubijena novinarka
Bugarska novinarka lokalnog televizijskog kanala ubijena je u mjestu Ruse, na sjeveru zemlje, objavilo je u nedjelju državno odvjetništvo te zemlje.

Tijelo mlade žene (30), udarene u glavu i ugušene, pronađeno je u subotu u parku toga grada, rekao je državni odvjetnik Georgi Georgijev.

"Nestali su njezin mobitel, ključevi automobila, naočale i dio odjeće", dodao je i precizirao da istražitelji razmatraju sve tragove povezane s osobnim kao i profesionalnim životom.

Vlasti su samo navele inicijale žrtve i njezinu profesiju. Lokalni mediji navode da se radi o Viktoriji Marinovoj, voditeljici informativne emisije na TVN, gradskom tv-kanalu. TVN nije u nedjelju reagirao.

Policijski izvori su naveli da zločin, kako se čini, nije izravno povezan s profesijom žrtve, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.