25.10.2018. 21:45
0
Američki vojnik u automobilu vozio ljubavnicu i njenu djecu, a u gepeku mrtvu suprugu
Američki vojnik Logan T. Kyle, uhapšen je u Luizijani poslije dojave da se u gepeku njegovog automobila nalazi leš njegove supruge Selene Kyle (22).

Njegova ljubavnica Sarah Parker je, također, uhapšena pod optužbama da je pokušavala da pomogne svom momku da se otarasi tijela. Policija je saopćila da je Logan priznao ubistvo, ali nije rečeno kako je ono počinjeno ni koji je motiv.

Logan i Selena vjenčali su se 9. avgusta 2016. godine, a šerif je rekao na konferenciji za novinare u ponedjeljak da je Sarah Parker pomagala Loganu u ovom zločinu. Logan i Sarah su se sastali pošto je vojnik ubio svoju ženu.

Oni su se vozili po okolini tražeći pogodno mjesto gdje bi se otarasili leša, međutim, policija ih je zaustavila prije nego što su ostvarili svoju namjeru.

Oni mogu biti optuženi za dovođenje djece u opasnost, jer, kako je rekao šerif, moglo je doći do pucnjave u toku hapšenje i povređivanja mališana. Njih je po hapšenju majke preuzela socijalna služba.

Kyle je pristupio vojsci prije četiri godine i bio je stacioniran u Fort Polku od 2017. godine, prenosi Kurir.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.