1.11.2018. 21:00
0
Misteriozna smrt sestara iz Saudijske Arabije u New Yorku: Tijela im bila zalijepljena u obliku krsta
Dvije sestre iz Saudijske Arabije pronađene su mrtve u njujorškoj rijeci Hudson. One su zalijepljene trakom jedna za drugu u obliku krsta.

Piše: Haris Ahbabović

Prema pisanju Daily Maila, one su bile kada su ušle u vodu, a pronađene su nedugo nakon smrti.

Policija je prvo sumnjala da su Saudijke počinile samoubistvo skošivši sa mosta, ali na njihovim tijelima nisu pronađene potvrde koje bi ukazale na to da se radilo o skoku, odnosno samoubistvu.

Riječ je o sestrama Rotani (22) i Talaj Farej (16) iz Saudijske Arabije koje su se školovale u SAD-u. Policija i dalje istražuje ovu misterioznu smrt sestara.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.