9.12.2018. 8:43
0
Kćerka britanskog milionera otišla je na odmor i izgubio joj se trag, a policija vjeruje da je ubio momak
Millane je posljednji put viđena u hotelu u Oklandu, početkom decembra sa čovjekom za koga policija kaže da ga je najvjerovatnije upoznala preko aplikacije za upoznavanje "Tinder"

Policija na Novom Zelandu je uhapsila jednog 26-godišnjeg muškarca i rekla da će on biti optužen za ubistvo nestale britanske turistkinje Grace Millane.

Millane je kćerka britanskog milionera iz Eseksa u Engleskoj, a posljednji put je viđena u hotelu u Oklandu, početkom decembra sa čovjekom za koga policija kaže da ga je najvjerovatnije upoznala preko aplikacije za upoznavanje "Tinder".

Nekoliko sati prije ovog saopćenja iz policije je rečeno da vjeruju da je nestala turistkinja ubijena. Inspektor oklandske policije, Bird Scott, rekao je da dokazi koje je policija sada prikupila pokazuju da Grace  "nije više živa". Osumnjičeni je u pritvoru, a pronađeno je i vozilo za koje se smatra da je u njemu bila Grace Millane.

Porodica djevojke je obaviještena o novim policijskim saznanjima. 

- Nažalost, dokazi koje smo do ovog trenutka sakupili u istrazi pokazuju da se radi o ubistvu. Još ne znamo gdje je ona. Odlučni smo u tome da je nađemo i vratimo porodici - rekao je Bird.

Policija je prethodno objavila slike njene ogrlice i sata, koje je nosila u trenutku nestanka i zatražila da se jave ljudi koji ih prepoznaju. 

Grace Millane, kćerka bogatog preduzetnika, nestala je 1. decembra na Novom Zelandu, tokom proputovanja svijetom.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.