12.1.2019. 11:00
0
Sergej Skripalj je vjerovatno mrtav
Viktorija Skripalj, nećakinja agenta Sergeja Skripalja, koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "vjerovatno mrtav".

"Julija, Sergejeva ćerka, nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je vjerovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga vidjeli poslije svega što se desilo? Nijesu nam pokazali čak ni fotografije", istakla je Viktorija Skripalj.

Ona je za TAS rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga, prenose agencije.

Prema ranijem pisanju medija, njih dvije su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena.

"Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne osjeća se dobro, jedva se kreće", rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.



(Lejla Trle)   

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.