8.2.2019. 11:42
0
Liječnici provjeravaju stanje Trumpovih "nevjerovatno dobrih gena"
Američki predsjednik Donald Trump danas će biti suočen s liječničkom provjerom svojih "nevjerovatno dobrih gena ", prenosi Associated Press.

Trump je otputovao u petak u Nacionalni vojni medicinski centar Walter Reed u blizini Washingtona na dodatne preglede nakon njegovog prvog medicinskog pregleda kao američkog predsjednika.

Njegov lični liječnik proglasio je da je Trump "sjajnog zdravstvenog stanja" u januaru 2018. nakon niza pregleda njegovog srca, pluća, gastrointestinalnog sistema i drugih organa. Doktor Ronny Jackson, mornarički admiral, tada je na vanrednoj konferenciji za novinare izjavio o Trumpu: "On ima nevjerovatno dobre gene i njega je Bog jednostavno učinio takvim".

Jackson, koji je tada bio predsjednikov lični liječnik, također je prognozirao da će Trump, koji ne pije alkohol i ne puši, provesti svoj predsjednički mandat bez ozbiljnijih zdravstvenih problema.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.