14.2.2019. 8:59
0
Kolumbijski pedofil silovao 276 djece, osuđen na 60 godina zatvora
Kolumbijac Juan Carlos Sanchez Lattore osuđen je na 60 godina zatvora nakon što je priznao da je seksualno zlostavljao 276 djece, prenosi BBC.
Djecu je mučio u periodu od 2007. do 2008. godine. 
 
Videosnimke zlostavljanja je redovno objavljivao na internetu te se predstavljao kao "Big Bad Wolf" (Veliki opasni vuk). Uhapšen je u Venecueli nakon pet godina, koje je proveo u bijegu.

Tokom suđenja je priznao da je seksualno zlostavljao 276 djevojčica i dječaka.

Tužioci navode kako je žrtve tražio putem interneta, a zatim bi ih sreo u trgovačkim centrima, gdje im je, u zamjenu za seksualni kontakt, davao novac.

Vlasti vjeruju kako je Sanchez Lattore zlostavljao djecu u Venecueli prije nego što je uhapšen u septembru 2018. godine, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.