18.2.2019. 18:45
0
Protesti 1 od 5 miliona od ove subote i u Češkoj: Pružamo podršku ljudima na ulicama Srbije da nastave borbu protiv tiranije, laži i diktature
Od subote 23. februara protesti se #1od5miliona, koji se sada održavaju u preko 60 gradova Srbije, sada se širi i u češki Prag.

Na trgu Václavské náměstí od 18 sati bit će održan protest podrške svim građanima Srbije u njihovim zahtjevima, koji više od dva mjeseca izlaze na ulice širom zemlje i iskazuju svoje nezadovoljstvo.

“Pružamo ljudima na ulicama Srbije podršku da nastave borbu protiv tiranije, laži i diktature” istakli su organizatori skupa podrške u Pragu.

Oni su naveli i da zahtijevaju od vlasti u Srbiji da im se omogući kao dijaspori da mogu da izlaze i glasaju na slobodnim i fer izborima po svim ambasadama i konzulatima u inostranstvu.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.