2.3.2019. 19:32
0
Pojavio se snimak spektakularne akcije hapšenja Čabe Dera u Pragu
Češka policija je, u saradnji s pripadnicima FAST timova za potrage nekoliko zemalja, među kojima je i FAST tim MUP-a Srbije, uhapsila sinoć u Pragu Čabu Dera (38), koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na Banovom Brdu u Beogradu ubio tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

- Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog Č. D. kako bi, za krivično djelo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u Srbiji. Za osumnjičenim Č. D. više država raspisalo je međunarodne potjernice i evropske naloge za hapšenje - ističu iz MUP-a.

Prilikom hapšenja kod Čabe Dera pronađeni su falsificirani dokumenti, dva pištolja, municija i prigušivač, ali i mnoštvo sredstava za promjenu izgleda.

Objavljen je i snimak hapšenja ubice s osmijehom, koji je na Banovom Brdu usmrtio Nebojšu Markovića, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.