11.3.2019. 8:44
1
Žena u Arizoni preskočila ogradu kako bi napravila selfie, zgrabio je jaguar
Ženu koja je u Wildlife World zoološkom vrtu u blizini Phoenixa u Arizoni prekoračila ogradu poželjevši napraviti selfie, zgrabio je i pandžama ozlijedio jaguar, priopćili su službenici zoološkog vrta, poručivši ljubiteljima životinja da velika mačka zbog toga neće biti uspavana.

Na video snimci napravljenoj mobitelom vidi se najmanje jedna ogrebotina na ženinoj lijevoj podlaktici, dok se u bolovima valja po tlu.

"Čuo sam ženu kako vrišti: 'Upomoć, upomoć, upomoć' ... kada je jaguar pružio šapu iz kaveza i zgrabio je za ruku, zarinuvši joj pandže u meso", rekao je svjedok Adam Wilkerson za Fox 10 televiziju.

Njegova je majka pokušala odvratiti pozornost jaguaru gurnuvši mu bocu s vodom u kavez, a Wilkerson je, kako je rekao, odvukao djevojku. Na snimci napravljenoj mobitelom vidi se kako životinja žvače plastičnu bocu, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.