15.3.2019. 10:54
0
Antal Skendžić koji je ubio majku, sada prijetio i svojoj baki: Daj mi nasljedstvo, ili ću te zapaliti živu u kući!
Antal Skendžić (32), koji je prije 12 godina ubio majku, završio je iza rešetaka jer je uznemiravao svoju baku Rozaliju Greguš (82), prenosi beogradski Kurir.

Antal Skendžić (32), bivši učesnik rijalitija "Veliki brat", koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva majke, ponovo je uhapšen prošle sedmice zbog prijetnji svojoj baki Rozaliji Greguš (82).

Kako saznaje Kurir, Skendžić je 4. marta u večernjim časovima došao u bakinu kuću u Lukinom Selu kod Zrenjanina, pretio joj i tražio nasljedstvo.

 - Došao je kod Rozalije znajući da je sama. Zahtjevao je da mu da nasljedstvo jer, kako je rekao, u Beogradu živi kao beskućnik i u teškoj je materijalnoj situaciji. Vikao je na staricu, govorio joj da će je ubiti i zapaliti je živu sa kućom. Kako ona ima još dva unuka, pozvala je jednog od njih, pa je Skendžić počeo da prijeti i bratu, pominjući njegovu djecu - otkriva sagovornik Kurira i nastavlja:

- Preplašena starica otišla je do prvih komšija, probudila ih i ispričala im šta se desilo. Ostala je u njihovoj kući, a unuk je pozvao policiju, koja je brzo došla u Lukino Selo.

 Međutim, Skendžić je već bio napustio kuću i selo.

 - Sumnja se da je uzeo neke stvari iz kuće. Rozalija je dala izjavu policiji uz pomoć komšija jer ne govori dobro srpski. Veoma je uznemirena. Uplašila se jer ju je Antal i ranije zvao telefonom i prijetio - kaže izvor.

Meštani Lukinog Sela ističu da ovo nije prvi put da Antal dolazi u njihovo mjesto.

- Navodno živi u Beogradu kao beskućnik, jako je mršav i loše izgleda. Priča da nema gdje da spava i da nema šta da jede. Ne znamo čime se bavi, a čuli smo da je uhapšen jer je prijetio baki - pričaju komšije.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.