21.6.2019. 19:18
0
Zaustavljen kamion na putu za Njemačku: Migrant se zaglavio između točka i prikolice
Carinici se svakodnevno susreću s pokušajima migranata da ilegalno prijeđu granicu, obično sakriveni među robom u kamionskim prikolicama.

Ono što se danas dogodilo oko 13 sati na graničnom prijelazu Horgošu za carinike nije neuobičajeno, jer se već dešavalo, ali se ne može reći da nisu bili zatečeni prizorom migranta zaglavljenog između rezervnog točka i kamionske prikolice.

On je otkriven kada je za detaljan pregled mobilnim skenerom izdvojen prazan kamion njemačkih tablica, koji je bio na putu ka Njemačkoj.

Analiza slike je pokazala šćućurenu ljudsku figuru u uskom prostoru između rezervnog točka i prikolice. Upravo tu se skrivao mlađi muškarac, bez ikakvih dokumenata kod sebe, koji se jedva izvukao ispod prikolice kamiona, nakon čega je predat policiji u daljnju nadležnost, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.