13.7.2019. 18:24
0
Nastavnica koja je imala seksualne odnose sa 13-godišnjim učenikom osuđena na 20 godina zatvora
Dvadesetosmogodišnja nastavnica Brittany Zamora iz Arizone, koja je imala seksualne odnose sa 13-godišnjim učenikom dok je njegov kolega iz razreda sve gledao, te "čuvao stražu" da ih neko ne vidi, osuđena je na 20 godina zatvora.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je dječaka nagovorila na seks u njenom automobilu i u učionici, piše "The Sun", a slala mu je i svoje golišave fotografije.

Nastavnica je uhvaćena kada su roditelji dječaka posumnjali da se nešto čudno dešava, te kada su pročitali poruke koje je slala ovom 13-godišnjaku, a potom im je njihov sin sve priznao.

Nastavnica je danas priznala krivicu po deset tačaka optužnice koja je tereti za seks s maloljetnikom. Tu su i dvije tačke optužnice za zlostavljanje i dvije za pokazivanje seksualno eksplicitnog materijala maloljetniku. Na izricanju presude, kada je osuđena na 20 godina zatvora, Zamora je plakala. 

Majka dječaka sa suđenja je poručila učiteljici kako se nada da će svaki budni trenutak u zatvoru provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji je počinila i koji ju je doveo iza rešetaka. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.