14.7.2019. 12:36
0
Policajac u Detroitu skrivio udes, pa uhapsio čovjeka kojeg je udario da prikrije šta je uradio
Neimenovani policajac u Detroitu (SAD) uzrokovao je težak udes nakon što nije stao na STOP znak, a poslije nesreće je uhapsio čovjeka koji je bio u automobilu kojeg je udario na raskrsnici, kako bi prikrio šta je uradio.

Sve je snimljeno nadzornom kamerom, a uhapšeni muškarac Carlos Martinez otkrio je kako je odmah nakon udesa, policajac izašao iz vozila i naredio mu da legne na zemlju, a onda mu je stavio i lisice.

Također, njegova majka Maria je za američke medije kazala kako policajac niti jednom nije pitao njenog sina da li je uredu iako je udes zaista bio dramatičan.

“Sve što je govorio je ‘udario si policajca, udario si policajca’, a niti jednom nije rekao ‘kako ste, da li ste uredu’. Ne, samo ga je priveo kao kriminalca”, rekla je ona.

Carlos je zamolio policajca da javi njegovim roditeljima što se dogodilo, no policajac je odbio, kazavši kako ima “27 godina, a i sad više svakako nema nikakvih prava”.

“Moj sin nema niti jednu mrlju u svom dosijeu. Nije kriminalac. Ne tretirate običnog čovjeka tako, pa mi smo ljudska bića”, dodala je majka. 


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.