1.8.2019. 20:59
1
Nakon brutalnog ubistva u Njemačkoj, novi napad nožem u Španiji: Prerezao mu grlo pred turistima
Muškarac je u poznatom španskom ljetovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čovjeku na balkonu hotela, a ovu jezivu scenu su posmatrali prestravljeni turisti.

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovjek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao mušlarac za koga se sumnja da je počinio zločin .

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadač drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Policajac je pod pod punom opremom upao i uhapsio manijaka koji je navodno bacio nož s balkona zajedno sa mobilnim telefonima.

- Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar - rekao je barmen u obližnjem baru, prenosi avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.