3.8.2019. 21:31
0
Užas u Teksasu: Pucnjava u tržnom centru, ima mrtvih
Kako piše “KTSM”, upucano je najmanje 18 osoba. Težina povreda nije poznata. Policija je na terenu.

Policija je evakuirala objekat i pozvala ljude da se drže dalje od mjesta događaja. Po društvenim mrežema kruže razne snimke i informacije. Po nekima broj žrtava je prilično velik.

Pojavila se informacija da je napadač počeo pucati po parkiralištu iz kalašnjikova. Ali, riječ je o neprovjerenim informacijama.

Policija je objavila kako su dobili više dojava o tome kako postoji više napadača.

Ljude su još jednom pozvali da izbjegavaju cijelo područje Jedan svjedok je za “CBS News” ispričao kako je ulazio u Valmart kad je čuo najmanje deset hitaca. Vidio je, kaže, najmanje jednu osobu, stariju ženu, kako pada na zemlju. Dodaje da ipak nije siguran je li ranjena, prenosi “Avaz“.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.