4.12.2019. 21:21
0
Johnson i Trudeau objasnili: To je glupost, nismo se tome smijali
Britanski premijer Boris Johnson ignorirao je novinarsko pitanje o videosnimku na kojem, navodno, ismijava predsjednika SAD Donalda Trumpa.

Na snimku koji se pojavio, navodno, Johnson, francuski predsjednik Emmanuel Macron i kanadski premijer Justin Trudeau komentiraju ponašanje američkog predsjednika. 

Može se čuti kako Trudeau povodom Trumpove duge konferencije za novinare kaže: "Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu."

- Zaista ne znam o čemu se tu radi. To je kompletna glupost i ne znam odakle je došla - rekao je Johnson upitan za komentar takvih navoda.

Novinari su i Trudeaua pitali o ovom videosnimku, na šta je on rekao da ima dobre odnose s Trumpom, prenosi BBC.

Trudeau je objasnio da se oni nisu smijali konferenciji za novinare koju je Trump održao u utorak, već lokaciji na kojoj će se održati sljedeći samit G7 u Camp Davidu, koji je službeno odmaralište američkog predsjednika, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.