25.1.2020. 15:35
0
U zemljotresu u Turskoj nema stradalih bh. državljana
Ambasada BiH u Ankari za sada nema informacija da među nastradalima u razornom zemljotresu koji je sinoć pogodio Tursku ima državljana BiH, Nebojša Regoje, načelnik Ureda za odnose s javnošću Ministarstva spoljnih poslova BiH.
“Niko od naših državljana nije se obratio Ambasadi sa zahtjevom za pomoć, a pratimo razvoj situacije i, ukoliko se ukaže potreba, Ambasada je spremna pružiti konzularnu pomoć za koju je nadležna”, kazao je Regoje, prenosim avaz.

U zemljotresu jačine 6,9 stepeni po Rihteru, koji je sinoć pogodio istočni dio Turske, poginula je 22 osoba, više stotina ih je povrijeđeno, a pričinjena je i znatna materijalna šteta.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.