29.1.2020. 11:55
0
Prvi Srbijanac obolio od koronavirusa
Srbijasnki državljanin stavljen je u karantin u utorak u Goi u Indiji, zbog sumnje da je zaražen koronavirusom, javlja ATV.

Neimenovani Srbijanac, za kojeg je samo navedeno da je muškarac srednjih godina, nedavno je u Indiju doputovao iz Kine.

On je u Indiju stigao prošle nedjelje, a u Kini je boravio u gradu koji se nalazi na 750 kilometara od Wuhana, koji je epicentar epidemije opasnog virusa.

- Pokazuje simptome koronavirusa, poput suhog i bolnog grla. On je bio u kineskom gradu koji je udaljen oko 750 kilometara od Wuhana i pratimo njegovo stanje. Uzeti su svi neophodni uzorci za analizu - saopštili su indijski zvaničnici, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.