16.2.2020. 10:41
0
Izdato osam upozorenja: Oluja Denis odnijela dva života
Najmanje dvoje ljudi poginulo je u Velikoj Britaniji, a desetine hiljada su se suočile s haosom prouzrokovanim olujom Denis, zbog koje je otkazano na stotine letova.

Mladić od 18 godina udavio se u moru u pokrajini Kent, a drugi je pao preko broda sa rezervoara za gorivo u blizini luke Margejt, javlja "Daily Mail".

Izdato je osam upozorenja zbog vremenskih neprilika, uključujući opasnost po život, nakon što su zabilježeni naleti vjetra od 140 kilometara na sat i padavine do 15 centimetara, prenosi Dnevni Avaz.

U desetinama gradova koji još saniraju štetu koju je napravila prošlosedmična oluja Kjara angažirana je vojska kako bi pojačala odbranu od poplava.

Stručnjaci upozoravaju da će novi nalet ovog vikenda izazvati nove poplave.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.