22.3.2020. 8:49
0
Potresna ispovijest Britanke iz bolničkog kreveta: Ako zaista postane jako loše, završićete kao ja
Britanka Tara Jane Langston, koja se nalazi na intenzivnoj njezi i vodi bitku sa koronavirusom, snimila je video kako bi pokazala svima koliko je zaista teško nositi se sa ovom zarazom.

Ona je pokazala cjevčicu za disanje, bez koje vjerovatno ne bi mogla normalno da diše.

Posebno je uznemirujuće što se žena skoro bukvalno bori da dođe do daha a uz to i jako kašlje.

U razgovoru za britanske medije, osjećaj je opisala poput “lomljenja stakla u plućima”. Otkako je ušla u intenzivnu njegu, ispričala je da joj se stanje poboljšalo, barem deset puta.

“Za sve vas koji želite da rizikujete sa koronavirusom, pogledajte mene. Ako zaista postane jako loše, završićete kao ja”, ispričala je Langston iz svog bolničkog kreveta u londonskoj bolnici Hilingdon.

Rekla je kako je i ona nekad mislila da je panika oko koronavirusa pretjerana, te da je htjela da upozori svoje prijatelje i kolege da se ipak ne sastanu uveče na druženju.

“Mislila sam da je sve ovo gomila gluposti. Da je priča napuhana. Nisam htjela da poverujem u cijelu ovu histeriju. Onda sam dobila koronavirus i nikada više ne želim da isikusim ovako nešto, budući da je ovo duboko neugodno iskustvo”, ispričala je.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.