18.4.2020. 14:59
0
Trump se nada održavanju predizbornih skupova uoči novembarskih izbora
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je kako se nada da će biti u stanju da održava predizborne skupove uoči novembarskih predsjedničkih izbora.

Trump je kazao da ne želi društveno distanciranje na tim skupovima, koji obično privlače veliki broj ljudi, jer ne želi da  publika propusti "nezaboravno iskustvo". Trump je prekinuo održavanje velikih stadionskih predizbornih skupova početkom marta zbog pandemije koronavirusa.

Američki predsjednik je izjavio da će ti mitinzi, kada se nastave, biti "veći nego ikada".

Trump je samo jednom napustio Washington tokom proteklih mjesec dana dok se bavio pandemijom koronavirusa.

Predsjednik je, međutim, objavio u petak da planira otputovati u američku vojnu akademiju u New Yorku narednog mjeseca kako bi prisustvovao ceremoniji svečanog otvaranje te institucije, prenosi AP.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.