30.5.2020. 17:50
4
SDP okrenuo leđa protestima: Članovi dobili instrukcije da ne idu na protestnu šetnju koju je danas organizirao Hadžikadić
Nekoliko hiljada nezadovoljnih građana danas je protestnom šetnjom od Sebilja do Zgrade zajedničkih institucija BiH iskazalo nezadovoljstvo radom aktuelne vlasti.

Protesti su protekli mirno i bez ijednog incidenta, a organizovala ih je Paltofrma za progres. Dosta je bilo šutnje moto je okupljanja koje je predvodio Mirsad Hadžikadić, a podršku protestnoj šetnji izrazili su svojim prisustvom i predstavnici drugih stranaka.

Da je ta podrška "drugih stranaka" u slučaju SDP-a puko zavaravanje i mazanje očiju pokazuje prepiska koju smo dobili od čitatelja. U Prepisci na Viberu koji nam je poslala razočarana članica SDP-a vide se jasne instrukcije predsjednika Kantonalnog odbora SDP-a Damira Mašića članstvu da ne idu na proteste.

"Sad sam pričao sa njim, samo predsjednici stranaka idu, nipošto članovi i simpatizeri. Što je logično. Da mi ne guramo masovnošću Hadžikadića." napisao je Mašić."On" kojeg u poruci spominje Mašić je najvjerovatnije predsjednik stranke Nermin Nikšić, prenosi Oslobođenje. 

 

(Lejla Trle) 

 

 

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.