4.8.2020. 22:05
0
Gradonačelnik Bejruta u suzama odgovarao na pitanja novinara
Gradonačelnik libanske prijestolnice Marwan Abboud nije mogao sakriti emocije te se rasplakao dok je objašnjavao novinarima kako izgleda mjesto razaranja nakon stravičnih eksplozija.


"Bejrut me podsjeća na ono što se desilo u Japanu, Hirošimi i Nagasakiju. Još nisam vidio destrukciju ovog nivoa", kazao je Abboud.

Državno rukovodstvo sazvalo je hitan sastanak Vijeća za odbranu, dok je premijer Hasan Dijab izjavio da će sutra biti proglašen dan žalosti zbog ove tragedije.

Prema posljednjim izvještajima, u Bejrutu je poginulo najmanje 25 osoba, a više od 2.500 je povrijeđenih.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.