21.9.2020. 20:15
0
Rusija će nastaviti patrole sirijskim autoputem M4 kad se situacija smiri
Rusija i Turska obustavile su zajedničke patrole autoputem M4 u Siriji iz sigurnosnih razloga i nastavit će ih kad se situacija tamo smiri, rekao je ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u komentarima objavljenim u ponedjeljak.

Lavrov je također rekao u intervjuu za njujorški biro Al Arabije da strane u sukobu moraju postići prekid vatre u Libiji, javio je Reuters.

Lavrov je rekao da Moskva moguće nametanje američkih sankcija Rusiji zbog partnerstva s Iranom smatra nezakonitim, navodi se u transkriptu intervjua objavljenom na web stranici ruskog ministarstva vanjskih poslova.


(Fena)

Rusija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.