6.10.2020. 22:05
0
Još dvoje zaraženih koronavirusom u Bijeloj kući
Dan nakon povratka Donalda Trumpa u Bijelu kuću, još dvoje zaposlenih u sjedištu američkog predsjednika testirani su pozitivno na koronavirus.

Jedan od Trumpovih sobara, inače aktivni pripadnik američkih oružanih snaga, koji je prošle sedmice pratio predsjednika na putovanjima, zaražen je koronavirusom, piše portal Bloomberg, pozivajući se na neimenovani, dobro obaviješteni izvor, prenio je Reuters.

Američki mediji su prenijeli i da je Trumpov savjetnik za vojna pitanja obolio od infekcije COVID-19.

Podsjetimo, krajem prošle sedmice objavljeno je kako su Trump i njegova supruga Melania oboljeli od COVID-a.

Trump je tokom vikenda prebačen u bolnicu, gdje je primao eksperimentalnu terapiju i već jučer je izašao i vratio se (Bijeloj) kući.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.