11.10.2020. 18:27
0
Haos u bolnici: Zatvorenik iz BiH napao policajce u pokušaju bijega
U rimskoj bolnici "Sandro Pertini" u petak se dešavala prava drama, a u glavnoj ulozi bio je 31-godišnji državljanin BiH.

Bosanac je služio kaznu u rimskom zatvoru "Rebibbia", odakle je, zbog psihičkih problema, prebačen u bolnicu, javlja Tuscia Web.

U petak oko 17.30 sati, Bosanac je pokušao pobjeći iz bolnice, pritom napavši dvojicu zatvorskih policajaca koji su ga čuvali.

Bijeg nije bio uspješan, zatvorenik je savladan, iako su policajci zadobili lakše povrede. Predstavnici italijanskog sindikata radnika u sigurnosnom sektoru pohvalili su blagovremenu reakciju čuvara i medicinskog osoblja.
 
BiHItalija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.