7.1.2021. 8:23
0
Trump uputio poruku na Twitteru
Nakon dramatičnih događaja u Vašingtonu, još jednom se porukom na Twitteru obratio predsjednik SAD Donald Trump. Promjena u onome što govori nema. Ponovo je rekao da mu je pobjeda na izborima oduzeta i demonstrantima poručio da idu kući.

Ovakve stvari se dešavaju kada se sveta pobjeda na izborima beskupulozno oduzme od velikih patriota koji su toliko dugo bili loše i nepravedno tretirani. Vratite se kući s ljubavlju i u miru. Zapamtite ovaj dan zauvijek, napisao je još uvijek aktuelni američki predsjednik.

Ali ono što piše ne može biti dijeljeno.

Naime, Twitter je ograničio korisnicima dijeljenje "tweetova" predsjednika Donalda Trumpa "zbog opasnosti od nasilja" dok su u srijedu stotine demonstranata nahrilile u Kapitol kako bi prisilile Kongres da ne potvrdi Trampov poraz.

Društvena mreža rekla je da će poduzeti akcije protiv prijetnji i svih poziva na nasilje u skladu sa svojom politikom građanskog integriteta.

Takvi "tweetovi" neće se moći "retweetovati", na njih se neće moći odgovoriti, niti će ih se moći "lajkati".

Neki su i ukljonjeni. Među uklonjenim tweetovima bio je i video koji je Trump objavio u srijedu popodne obraćajući se svojim pristašama. Također je obrisan Trumpov tweet u kojem je rečeno da potpredsjedniku Mikeu Penceu nedostaje "hrabrosti" da učini ono što je potrebno.


(Patria)

SADTrump
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.