13.1.2021. 21:48
0
Trump: Nasilje, kršenje zakona i vandalizam nije ono za šta se ja zalažem
Aktuelni predsjednik SAD Donald Trump pozvao je na mirne demonstracije koje su planirane u cijeloj zemlji. Kako prenosi CNN, Tramp prati debatu u Kongresu za njegov opoziv iz Bijele kuće.

- Zbog najavljenog većeg broja demonstracija naglašavam svim građanima da ne smije biti nasilja, kršenja zakona i vandalizma bilo koje vrste. To nije ono za šta se ja zalažem i nije ono za šta se Amerika zalaže. Pozivam sve Amerikance da pomognu u ublažavanju trenutne napetosti - kazao je Trump za Fox News, prenosi CNN.

Trumpov savjetnik je dodao da je ovo kritično vrijeme u historiji američke nacije i da se "sigurno svi možemo okupiti kako bismo prenijeli ovu važnu poruku".

Iz Bijele kuće su naveli da će Trumpovu poruku takođe pokušati prenijeti na njegovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.