23.3.2021. 16:38
0
Španija ukinula zabranu putovanja za Veliku Britaniju
Montero je kazala da će od putnika koji doputuju iz Velike Britanije biti zatražen negativni PCR test, ne stariji od 72 sata prije putovanja.
Vlasti Španije su ukinule zabranu putovanja za Veliku Britaniju koja je uvedena zbog pojave mutiranog oblika koronavirusa u toj zemlji, prenio je N1.

Glasnogovornica Vlade i ministrica finansija Maria Jesus Montero je istakla da je zabrana koja je duže od mjesec dana bila na snazi ukinuta te da su od danas dozvoljena putovanja zračnim i morskim putem.

Montero je kazala da će od putnika koji doputuju iz Velike Britanije biti zatražen negativni PCR test, ne stariji od 72 sata prije putovanja.

Vlada je odlučila da zabrana putovanja za Brazil i Južnu Afriku ostaje na snazi do 13. aprila.

(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.