24.3.2021. 18:37
0
“Egipatski Messi” oduševio djecu iz sirotišta
- Kada sam počeo da puštam bradu, prijatelji su mi rekli da ličim na Messija. Kad mi je brada porasla još više, sličnost je bila još jasnija, kaže on.
Možda neće upoznati pravog Messija, ali sličnost Islama Bataha sa fudbalerom Barcelone je tolika, da su ga djeca iz sirotišta u egipatskom gradu Zagazigu okružila s ushićenjem, prenosi N1.

Kada vidi oduševljenje koje uzrokuje njegovo prisustvo, dvadesetsedmogodišnji slikar iz Egipta je sretan da pozira kao Argentinac, u Barceloninom dresu i pridruži se u “fudbalski meč".

“Kada sam počeo da puštam bradu, prijatelji su mi rekli da ličim na Messija. Kad mi je brada porasla još više, sličnost je bila još jasnija”, kaže on.

“Dječija radost povodom sličnosti Messija i mene je neopisiva. Kad nekoga usrećiš, Bog te nagradi. Želio sam da podijelim ovu sreću s njima”, dodaje.

Jedan od dječaka koji su igrali fudbal sa Batahom bio je Amar Ašri.

“Bio sam tako sretan i osjećao da Messi dolazi da igra s nama”, kaže on.

“Sada bih volio da vidim Mohameda Salaha”, dodao je.
(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.