2.4.2021. 21:40
0
Umro policajac povrijeđen u novom napadu na Capitol Hill, napadač također mrtav
“Jedan od dvojice ozlijeđenih policajaca podlegao je ozljedama”, rekla je šefica policije Capitol Hilla Yogananda Pittman na konferenciji za novinare.
Jedan je policajac podlegao ozljedama nakon novog napada na Capitol Hill u Washingtonu u petak, objavila je policija, dodajući da je i napadač mrtav, prenio je N1.

“Jedan od dvojice ozlijeđenih policajaca podlegao je ozljedama”, rekla je šefica policije Capitola Yogananda Pittman na konferenciji za novinare.

Osumnjičeni je automobilom krenuo na policajce, potom je izašao iz vozila naoružan nožem i policajci su na njega otvorili vatru pri čemu je ubijen, pojasnila je.

Policija je rekla da smatra da incident nije povezan s terorizmom.


(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.