20.4.2021. 18:21
0
Skandal u Kanadi: Srbijanski gastarbajteri napravili haos sa striptizetom, kažnjeni zbog korona derneka
Opća pometnja nastala je u Kanadi nakon što su prije nekoliko dana u javnost dospjeli snimci grupe građevinskih radnika iz Toronta koji su napravili korona dernek sa striptizetom, prenosi Avaz.

Na osnovu snimaka, po svoj prilici, reklo bi se da su srbijanskog porijekla.

Fotografije su prvo počele da se objavljuju na Twitteru, a onda je isplivalo i nekoliko snimaka na kojima se vide radnici koji radnicu grle, ljube i polivaju votkom.

Sve se, prema pisanju kanadskih medija, odigralo 9. aprila. Radnici, pored skandalozne zabave, uz to ne poštuju ni propisane epidemiološke mjere.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.