3.8.2021. 18:38
0
Američka glumica Susan Sarandon uputila izvinjenje Novaku Đokoviću putem Tvitera zbog objave lažne vijesti
FOTO: Agencije
Ova glumica je dala komentar na neprovjerenu, lažnu vijest koja se proširila društvenim mrežama i to veoma brzo. U vijesti se navodilo kako je teniser davao "savjete" Simon Bayles i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom - prenose srbijanski mediji.

Novak je odgovarao na pitanje kako gleda na mogućnost osvajanja zlatnog slema, odnosno sva četiri Grend slema uz Olimpijske igre. Đoković na to samo rekao da sa time mora sam da se izbori i da dođe do nekog odgovora. Rekao je također  da se šampioni uvijek moraju nositi sa ogromnim pritiskom ako uopšte žele da dođu do cilja i medalje.

Nekoliko svjetskih medija je teniserov  odgovor stavilo ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi i Simon, koja se povukla sa nekoliko kategorija na Olimpijskim igrada zbog očuvanja vlastitog mentalnog zdravlja - piše Pink portal.

– Retvitovala sam citat o Simon, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podijelila prije nego što sam znala o čemu se radi – napisala je Susan u objavi na Twitteru.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.