13.10.2021. 21:41
0
Užas u Norveškoj: Ubijeno više ljudi, muškarac uhapšen
Užasne scene u Kongsbergu u Norveškoj gdje je muškarac pomoću luka i strijele usmrtio nekoliko osoba. Portal "RT" prenosi kako u napadu, čiji motiv nije poznat, ima nekoliko mrtvih.

Muškarac je uhapšen, a policija je u međuvremenu evakuisala to područje. Policija je saopćila da je u toku istraga i da ne mogu da potvrde da li je ovaj napad povezan sa terorizmom.

- Uhapsili smo napadača, on je sam izvršio ovaj napad - rekao je portparol policije u izjavi za medije.

Lokalni mediji prenose da pripadnici elitne policijske jedinice i vojske obezbjeđuju područje Kongsberga. Oni također pišu da je na mjesto incidenta prisutno desetak vozila hitne pomoći, a grad nadlijeću dva helikoptera.


(Ajdin Balićevac)

 

 
Norveška
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.