16.12.2021. 14:49
0
Kraljica Elizabeta otkazala porodični predbožićni ručak za 50 osoba u Windsoru
Kraljica je otkazala svoj godišnji božićni ručak kraljevske porodice u utorak "sa žaljenjem" kao "mjeru predostrožnosti" kako bi pokušala spasiti svečane planove svojih najmilijih, usred straha od varijante Omicron Covida.

Ova 95-godišnjakinja  prvobitno je planirala je da poželi dobrodošlicu 50-ak rođaka, uključujući princa Charlsa i Kamilu, na događaj u zamku Windsor sljedeće sedmice, ali je on ipak otkazan. Dan nakon svečane zabave, kraljica je trebala otputovati helikopterom u Sandringham u Norfolku, gdje će provesti sam Božić, piše dailymail.


Međutim, sada se pokazalo da je kraljica "sa žaljenjem" otkazala svoj porodični ručak kao mjeru "predostrožnosti", smatrajući da su božićni aranžmani previše ljudi u opasnosti ako se to nastavi. Kraljevski izvori kažu da 'postoji uvjerenje da je to prava stvar za sve zainteresovane'. Obilježava se druga godina kada je kraljica otkazala događaj, koji se obično održava u Buckinghamskoj palači.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.