22.12.2021. 10:28
0
Kokain i šunka na božićnoj tomboli španskih narko dilera
FOTO: Handout / Spanish National Police / AFP
Dva španska trgovca drogom uhapšena su pošto su namjeravala da organizuju božićnu tombolu nudeći u poklon korpama kokain, hašiš, alkohol, ali i po tradiciji i šunku, saopštila je tamošnja policija.

Policajci su tokom pretresa domova dilera drogom na istoku Španije, pronašli poster sa najavom tombole sa nagradom „narko-korpe“. Na zidu je takođe bio okačen spisak onih koji su kupili lozove od pet i deset eura,  prenosi agencija Beta.


Tokom policijske akcije, otkriveno je 165 biljaka marihuane, kao i određene količine kokaina i hašiša.  U Španiji je običaj da se pred kraj godine poklanjaju korpe sa vinom, šunkom i slatkišima.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.