31.5.2022. 22:13
0
Zbog vakcinisanja: UFC borac laktom udario medicinsku sestru
Izazivač u srednjoj kategoriji, UFC borac Paulo Costa, prema izvještaju portala Globo udario je medicinsku sestru u brazilskom gradu Kontagem.


Kosta je medicinsku sestru udario laktom, a prepirka je nastala oko COVID-19 iskaznice za vakcinisanje. Kosta se u šoping centru pojavio kako bi primio vakcinu.

Zdravstveni radnici policiji su izjavili kako je Kosta pokušao napustiti mjesto radnje s ispunjenom iskaznicom, bez da je primio vakcinu.

- Iskaznica je bila popunjena, a on je pokušao otići s tom potvrdom prije nego primi vakcinu. U tom trenutku, medicinska sestra dobila je udarac laktom, rekao je Marko Mota (Marco Mota) u saopštenju za policiju.

Medicinskoj sestri nije trebala liječnička pomoć, ali je izjavila kako su joj usne natekle zbog Kostinog udarca laktom.

UFC-ov borac ima drukčiju stranu priče.

- On je rekao kako je primio vakcinu, ali ga nisu puštali da otiđe s potvrdom. Sve to mu je prouzročilo stres, uzeo je svoju iskaznicu i otišao je. U tom trenutku, medicinska sestra zgrabila ga je za ruku, a on se istrgnuo i otišao, rekao je stražar Marko Mota.

Kako će ovaj slučaj završiti i hoće li Kosta morati izlaziti pred sud, saznat ćemo narednih dana. 


(Admir O.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.