6.6.2022. 12:00
0
Nakon propalog sastanka sa Lavrovom: Vučić se sastao sa ambasadorom Rusije u Srbiji
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji ga je upoznao s razlozima zbog kojih ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov nije došao u Beograd.

"Veleposlanik Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavijestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i donio dokumente koji to potvrđuju", objavio je Vučić na Instagramu.

Također Vučić je kazao da će o nedolasku ruskog ministra Lavrova više govoriti večeras, u Dnevniku Radiotelevizije Srbije.

Inače, Crna Gora, Bugarska i Sjeverna Makedonija zatvorile su svoj zračni prostor za avion koji je trebao prevesti ministra Lavrova u Beograd. 


(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.