25.7.2022. 8:43
0
Pucnjava u parku u Los Angelesu: Dvije osobe ubijene, najmanje petero ranjeno
Četiri muškarca i tri žene prevezeni su u lokalnu bolnicu, a dvoje od njih je kasnije proglašeno mrtvima.

Dvije osobe su ubijene, a najmanje petero ih je ranjeno u pucnjavi do koje je došlo u nedjelju u parku četvrti San Pedro u Los Angelesu. 

"Smatramo da je pucnjava započela nakon svađe dviju strana. Nastavljamo pretraživati park u potrazi za dokazima i mogućim dodatnim žrtvama", rekla je kapetanica policije Los Angelesa Kelly Muniz na konferenciji za novinare, a prenosi CNN.

ZA SADA NIKO NIJE UHAPŠEN

U parku se u vrijeme incidenta održavao neformalni sajam automobila. Četiri muškarca i tri žene prevezeni su u lokalnu bolnicu, a dvoje od njih je kasnije proglašeno mrtvima.


"Postoji mogućnost da je bilo više od jedne osobe koja je pucala iz vatrenog oružja", rekla je Muniz.

Policija za sada nije provela uhićenja povezana s ovim slučajem.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.