29.7.2022. 18:07
0
Austrijski mediji: Doktorica počinila samoubistvo, antivakseri je maltretirali
Austrijski mediji javljaju da je doktorica iz austrijskog mjesta Zevalhen am Aterze, prema svemu sudeći, počinila samoubistvo nakon što je mjesecima bila meta zlostavljačke kampanje antivaksera.

- Doktorici, koja se od početka pandemije često pojavljivala u javnosti i zagovarala cijepljenje, više su puta prijetili protivnici cijepljenja i negatori postojanja koronavirusa -navodi ORF.

Policija je također bila uključena, a stručnjaci za kibernetički kriminal vršili su istragu. Sama doktorica angažovala je privatnu zaštitarsku službu i nedugo nakon toga najavila da neće ponovno otvoriti ordinaciju koja je zatvorena krajem juna - javlja ORF.

Danas je pronađena mrtva, a policija zasad tvrdi da je umiješanost trećih osoba isključena. To znači da je doktorica, najvjerojatnije počinila samoubistvo.

 
Austrija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.