5.8.2022. 20:55
0
Demonstracije u Haifi protiv izraelskih napada na Gazu
Brojni aktivisti učestvovali su večeras na protestu protiv izraelskih napada na pojas Gaze, koji su odnijeli živote 10 Palestinaca, uključujući petogodišnju djevojčicu, prenose mediji.


Učesnici su mahali zastavama Palestine i transparentima osuđujući izraelsku agresiju i hvaleći postojanost palestinskog naroda u opkoljenom pojasu Gaze, javlja palestinska novinska agencija WAFA.

Protest je održan nakon što je najmanje 10 Palestinaca ubijeno, uključujući petogodišnju djevojčicu, i još 55 ranjeno, u seriji izraelskih zračnih napada na nekoliko područja širom Pojasa Gaze. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.