16.9.2022. 12:30
0
Dvojica policajaca izbodena u Londonu
Dvojica policajaca izbodena su u petak u centru Londona i trenutno se nalaze na liječenju u bolnici, saopćila je policijska služba Metropolitana i dodala da je jedan muškarac uhapšen zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede i napao radnika hitne pomoći.


Incident nije bio povezan sa terorizmom i nijedan od dvojice policajaca nije u životnoj opasnosti, rekao je gradonačelnik Londona Sadiq Khan za BBC.

- U petak, 16. septembra oko šest sati ujutro policajci su prišli muškarcu naoružanim nožem na području Leicester Squarea. Dva policajca su zadobila ubodne rane i trenutno se nalaze na liječenju u bolnici - navodi se u saopćenju policije.

Uhapšeni muškarac je takođe prebačen u bolnicu na liječenje gdje se i dalje nalazi, saopćila je policija. 


(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.