30.11.2022. 16:26
0
Stravičan zločin u Americi: Napadač prišao policajcu nasred ulice i pucao mu u glavu nasred ulice
Prošlog petka u Philadelphiji se dogodila jeziva pucnjava, kada je oko 16 sati nepoznati napadač u kvartu Frankford prišao policajcu na ulici i pucao mu direktno u uho.

Naime, na snimku se može vidjeti kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu s leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vrijeme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar pre nego što je stigla pomoć, prenosi 6abc.

"To je smjelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah riješimo", rekao je zamjenik komesara policije Philadelphije Frank Vanore.

Kako prenose strani mediji, povrijeđeni policajac je u stabilnom stanju. Još uvijek nije jasan motiv napada. Službenik raspoređen u kvart Frankford bio je poznat zajednici.

"Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak", rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda.

Napadač je u bjekstvu i sve službe dale su se u potragu za njim, policija Philadelphije moli sve koji imaju informacije o osumnjičenom da im se jave.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.