7.3.2023. 10:48
0
Drama u zraku: Muškarac pokušao da otvori vrata aviona tokom leta, pa napao člana posade
Muškarac iz američke savezne države Massachusetts pokušao je da otvori vrata aviona tokom leta na liniji Los Angeles - Boston, a onda je pokušao da ubode u vrat stjuardesu polomljenom metalnom kašikom.

Napadač Francisco Severo Torres (33) iz Leominstera je savladan uz pomoć putnika i uhapšen na aerodromu u Bostonu u nedelju, kada je sletio avion United Airlinesa, navela je kancelarija američkog tužioca u Bostonu.

On je optužen za ometanje leta i pokušaj nanošenja tjelesnih povreda članu posade opasnim oružjem.

Muškarac je pritvoren i čeka saslušanje pred sudijom u četvrtak, prenio je The Guardian.

Avion je bio na oko 45 minuta od Bostona kada je posada saznala da su sporedna vrata aviona oštećena, dodali su tužioci.

Putnici su savladali Toresa, koji je vezan uz pomoć posade, a iz United Airlinesa je saopšteno da niko nije povrijeđen. 


(Admir O.)

DramaAvion
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.