29.3.2023. 15:40
0
Bivša kraljica ljepote pronađena mrtva u štali legende Liverpoola
Nekadašnja pobjednica izbora za Miss turizma Engleske iznenada je umrla u 25. godini života na imanju legende engleskog fudbala Michaela Owena saznao je "Daily mail ".

Ona je radila u ergeli konja nekadašnje zvijezde Liverpoola i Real Madrida, a samo se srušila u jednoj od štala.

Owen i osoblje u ergeli "Manor house" su bili su u suzama kada se bivša kraljica ljepote Jessika Veli srušila dok su ljekari bezuspješno pokušali da je ožive.

Svojim kolegama poznata kao Jess, bila je menadžer transporta u štali blizu Malpasa u Češiru, koja je takođe u vlasništvu kćerke bivšeg napadača Geme Owen (19).

Od nje se putem Facebooka oprostila i jedna prijateljica.

"Tako tužno vidjeti Michaela Owena i sve njegovo osoblje u suzama danas.. Nakon takvog šoka za njih.. Tako mlada, nema zdravstvenih problema 25 godina nisu godine .. Život je zaista prekratak i nikad ne znamo koliko nam je još ostalo .. šaljem misli njenoj porodicu i prijateljima", napisala je.

Službe hitne pomoći su juče oko 7.30 ujutro izašle u štalu, ali je Veli proglašena mrtvom na licu mjesta.

Policija je saopštila da se smrt ne tretira kao sumnjiva i da su njeni najbliži obaviješteni. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornik".

Tim povodom se zvanično oglasila i ergela.

"Sa dubokom tugom moramo da objavimo da je veoma cijenjeni član našeg tima preminuo jutros na poslu. Porodica je obaveštena, a i porodica i tim u ergeli zahtjevaju privatnost u ovom trenutku", saopšteno je iz ergele.

Ona je također radila i za šeika Hamdana bin Rašida Al Maktuma, zamjenika vladara Dubaija koji posjeduje veliku međunarodnu mrežu rasnih štala.

Ona je 2019. predstavljala Veliku Britaniju na izboru za mis turizma univerzuma, prikazanom na MTV-u i održanom u Bejrutu, čime je ušla u finale 10 takmičara, prenose Nezavisne. 



(A.R.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.